"Вона працює": Політтехнолог Голобуцький звернув увагу на хитру стратегію "Батьківщини" і леді Ю

"Батьківщина" відкрила гарячу телефонну лінію з захисту землі". Очевидно, що "Батьківщина" і Ю.Тимошенко активно готуються до осені, причому на темах, чия успішність вже неодноразово апробована "Батьківщиною" і її лідеркою, - соціалка і земля", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Гаряча лінія щодо продажу землі для селян додасть популярності партії в цій категорії електорату. Якщо Тимошенко успішно зсуне "електоральний центр тяжіння" партії в бік якраз сільських виборців - вона цей сегмент, звісно, не монополізує, але з великою ймовірністю контролюватиме значну частку цього електорату.
Ці кроки мають посприяти додатковому зростанню рейтингу "Батьківщини" ближче до осені (нагадаю, останні цифри були 14,7% підтримки - тобто, зростання таки фіксується соціологами)".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...