"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України.

Кравченко записав дует із Камінською у 2023 році. «Ти поки що людина з бездоганною репутацією. А у Слави досить неоднозначні наративи у соцмережах. По-перше, вона спілкується російською. По-друге, вона додає приводів, щоб поговорити. Яку позицію вона займає, досі ніхто не розуміє», — зазначила журналістка.

«Ми не переписуємося з нею. Коли ми записували дует, то це було бездоганне листування, бездоганна розмова. Вона класна, відкрита і щира. Вона за Україну. Це 100%. І вона з тих людей, хто не лицемірить. Якщо вона спілкується російською, то в нас багато військових, які спілкуються російською. Вона не кривить душею. Не підтримую тих людей, які говорять російською, але не можу її засуджувати. Вони зробили свій вибір. Якщо це людина публічна, то аудиторія сама її засудить або не засудить. Слава — жінка-вогонь. Вона підтримує Україну. Мені всі казали: „Буде хейт, ти себе закопаєш“. Я не бачу, чому я можу себе закопати. Я не можу Славу прирівнювати, до таких як Лорак і Повалій. До тих, хто зрадив. Слава нікого не зраджувала, просто їй так зручно. Можливо, вона і намагається говорити українською. Я не хочу її виправдовувати зараз, але це її питання», — висловився Кравченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...