"Вони абсолютно пасивні": Репер Ярмак заявив, що був би радий побачити на фронті Дорна і Потапа

Український репер Олександр Ярмак (відомий під псевдонімом Yarmak), який став командиром підрозділу управління дронами, в YouTube-проєкті Євгена Яновича 20:23 висловився про Івана Дорна і Потапа, передають Патріоти України.

Янович підготував фото артистів, з якими б Ярмак, який на початку повномасштабної війни став на захист України, ніколи не записав би дует. Захиснику попалися знімки Потапа і Дорна.

«Для мене їхні вчинки, їхня абсолютна пасивність до 2022 року, досі дисонують зі мною. Для того, щоб повернутися в культурний простір нашої країни, вони повинні здійснювати вчинки такого рівня, що я навіть не знаю. Я буду радий їх побачити на фронті. Не обов’язково в бойовому підрозділі, можна у тиловому. Так, навіть як Культурний десант їздить, але я не знаю, чи приймуть Потапа і Дорна військові. Коли людина не в контексті того, що відбувається, вона просто не розуміє, не відчуває трансформацій, що відбуваються з нашим суспільством, з нашою країною.

Вони живуть у паралельній реальності. Тому навіщо ці люди зараз? Особливо, коли вони намагаються так активно повернутися у наш культурний простір. У нас щодня помирають ідейні люди, які розбудовували країну, поки вони заробляли мільйони доларів у Росії, нормально себе почували, дискредитували наших патріотів. І все було окей. Ці люди ніяк не впливають на нашу перемогу. Ми всі ці роки без них боролися і без них переможемо. Їхня доля мене не цікавить», — зазначив захисник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...