"Вони дуже небезпечні, тому що не такі вже й тупі і їх багато": Боєць з "еліти" ЗСУ зробив тривожну заяву щодо армії РФ

Боєць з "еліти" українського війська зробив тривожну заяву про справжню силу армії РФ. Він натякнув, що ворог може виявитися не таким "тупим", як про нього кажуть в нацмарафоні. Однак, навіть якби всі військові армії РФ дійсно такими були, зграя мавп чисельністю у мільйон та ще й з автоматами - це вже небезпечно, підкреслив військовий з позивним "Шустрий", передають Патріоти України.

Таку думку щодо окупантів висловив 37-річний Павло Якімчук, який "спробував" ворога на зуб у складі 73-го морського центру Сил спеціальних операцій (саме туди він мобілізувався після того, як отримав повістку). "Навіть якби це було зграя мавп. Зграя мавп з автоматами чисельністю у мільйон - дуже небезпечна. Навіть якби вони були такі тупі, як про них кажуть у телемарафоні, вони все одно дуже небезпечні, тому що їх багато", - підкреслив військовий.

За його словами, ще на початку вторгнення про війська РФ можна було казати, що це "тупа радянщина". Однак зараз окупант - це такий собі "наскілений вояка": він все ще на кілька ступенів слабший за ЗСУ, однак вже трохи навчений, акцентував "Шустрий".

Більше про Павла Якімчука

Після мобілізації "Шустрий" у складі підрозділу спецпризначенців потрапив на південний напрямок та брав участь у звільнення Херсона. Під час боїв з окупантами Павло отримав поранення, а згодом, жорстокий діагноз від медиків: рана важка - треба ампутувати ногу. Тоді боєць не пішов на такий крок і врешті зміг зберегти кінцівку. Наразі його мета - відновитися, щоб повернутися у склад ЗСУ. Павло веде війну з армією РФ з 2014 року (спочатку пішов добровольцем в АТО, де став розвідником). До цивільного життя повернувся у 2106 році, а після повномасштабного вторгнення записався до ТРО, захищав Київ. Пізніше перейшов до волонтерства, а як отримав повістку, став частиною армії.

Джерело: Телеграф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...