"Вони нас скоро з'їдять": Українські військові показали нашестя гризунів в окопах (відео)

За словами військових, гризуни знищують не тільки запаси продовольства, але також псують електроніку, обладнання та спорядження.

Як повідомляє "24 Канал", ЗСУ зіткнулися з катастрофічним нашестям гризунів на передовій. Окопи заполонили полчища польових мишей, які завдають серйозної шкоди амуніції захисників України.

За словами військових, гризуни знищують не лише запаси продовольства, але також псують електроніку, обладнання та спорядження. Військові діляться кадрами, як миші буквально знищують все на своєму шляху. Один з бійців жартома каже, що скоро гризуни доберуться і до військових.

Гризуни ховаються в сумках та особистих речах бійців. Військові показали кадри, як миші згризли рюкзак захисника. Бійці жартують, що таке враження, ніби амуніція опинилася під обстрілом, але насправді її пошкодили гризуни. Один з військовослужбовців показав, що миша оселилася в безпілотнику.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...