"Вони самі були здивовані масштабами своїх втрат": Жорін оцінив спроби росіян реорганізуватись на Харківському напрямку і чи вдасться агресору підвищити ефективність

Військовий не вірить, що навіть змінивши всіх своїх командирів, росіяни якось поміняють вбивчу для своїх військ тактику.

Підсумовуючи один з етапів наступу РФ, зокрема на Харківщині, навіть вони були здивовані масштабами своїх втрат. Про це заявив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін, інформують Патріоти України

"Наскільки відомо, вони проводять певні розслідування, щоб притягнути до відповідальності командирів, винних у цьому. Деяких вже не знайдеш, бо вони були знищені. По деяким підрозділам почались кадрові зміни. Але я особисто не вірю, що навіть змінивши всіх своїх командирів, росіяни якось поміняють тактику. Це все одно буде та сама історія з божевільною кількістю втрат. І та сама інтенсивність штурмів, яку нам доведеться відбивати", — сказав Максим Жорін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 липня. На Мокрину українці здавна вважали пити за великий гріх, бо сьогодні наливає сам нечистий

п’ятниця, 19 липень 2024, 7:05

19 липня за новим церковним календарем (1 серпня за старим) - день пам'яті преподобної Макрини, сестри святителів Григорія Нісського і Василя Великого. 19 липня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Сисоя Великого. Макрина жила в IV ...

Спіймали на "живця": Окупанти приїхали рятувати коштовний дрон, але не врятувались й самі разом з броньованим бортом, бо по ним ударила українська "булава" (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 6:50

Окупанти приїхали на авто, щоб врятувати свій розвідувальний дрон типу «крило», який впав на землю, передають Патріоти України з посиланням на каналі «Дикі шершні». Але росіян підстерегли пілоти підрозділу «BULAVA», які спалили й машину і БПЛА ворога.