"Вони вбиватимуть росіян": Гіркін поділився похмурим прогнозом щодо майбутнього "Вагнера"

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін прокоментував відеоролики з колонами "Вагнера" під чорними прапорами "зі злегка модернізованою емблемою дивізії СС "Тотенкопф", передають Патріоти України.

Як повідомив Гіркін в Телеграм-каналі, є кілька нюансів, які хочеться підкреслити. За його словами, самого Пригожина та його найманців треба відокремлювати. "Серед останніх було чимало добровольців, які не знайшли іншої можливості брати участь у захисті Вітчизни, а також тих, хто шукав найефективніше застосування своїх сил та навичок у поточній війні. Було і значне число ветеранів "сирійської" та "африканських" кампаній, які воювали у складі "Вагнера" просто через те, що ПВК стала "їхньою домівкою". Поки "Вагнер" воював за Росію - на негатив у його "ідеології" ("Наш бізнес - смерть і бізнес йде добре", "Кращі в пеклі" і т.п. разом з "біля-СС-івською" символікою) можна було закривати очі", - зазначив Гіркін.

Втім, зараз "все негаразд", адже проведений під "зрадницькими" ("Росія напала на Україну без приводу" тощо) гаслами "марш справедливості" - став "реперною точкою" у подальшому існуванні цієї ПВК, вважає терорист.

"І ті "музиканти", які залишилися у зазначеному НВФ (незаконному збройному формуванні) під командою ублюдка-Кухаря - такі ж зрадники Росії, як і він. Суб'єктивно вони можуть цього не розуміти і тішити себе різними ілюзіями. Але об'єктивно – це саме так і аж ніяк інакше. Просто тому, що тепер "приватна армія" Пригожина не має жодного морального права вважатися захисницею Вітчизни. А її бійці відстоюють своє право вбивати будь-кого і де завгодно за гроші, які платить їм "роботодавець". Тепер всі, хто залишився під "прапором з черепушкою" - такі ж зрадники, як сам Пригожин", - зазначив Гіркін.

Воєнний злочинець вважає, що майбутнє у "Вагнера" буде "досить похмурим" - вони "вбиватимуть своїх співгромадян у Росії" за наказом свого "маніяка-хазяїна". Готовність до цього вони чудово продемонстрували 23-24 червня, за що не зазнали жодного покарання, додав Гіркін. У підсумку терорист пообіцяв блокувати усіх, хто симпатизує "Вагнеру".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...