Вони від Бога, отже це - скрепно: "Встретил начальство, что надо сделать? Поклониться", - депутат РФ (відео)

​Депутат Держзібрання Республіки Марій Ел (Росія) закликав простих росіян кланятися чиновникам.

Депутат Держзібрання Республіки Марій Ел (Росія) Володимир Кожанов закликав простих росіян проявляти шанобливість щодо начальства і кланятися керівництву під час зустрічі. Водночас він заявив, що всі чиновники "від Бога", передають Патріоти України.

Як написав ОСН, Володимир Кожанов вважає, що кожен керівник – особливий, а його посада – пряме свідчення якоїсь "божественності", що, на його думку, має бути відзначено поклонами. Як правильно поводитися, коли зустрічаєш начальство, депутат розповів під час зустрічі з ветеранами праці в селищі Сенурі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки)..

Також він закликав росіян "не сваритися з начальством і не вимагати чогось постійно".

За його словами, такої практики дотримуються євреї.

Не всі присутні на зустрічі вирішили слідувати рекомендаціям Кожанова і замість того, щоб бити поклони, стали цікавитися, що ж він сам зробив для свого округу. На що обранець відповів, що "він фокуси не показував".

Висловлювання Кожанова вже викликало реакцію його колишніх однопартійців. Раніше він був у Ліберально-демократичній партії Росії (ЛДПР), але, як стверджують функціонери, написав заяву в 2019 році на вихід із політсили і більше не підтримував зв'язків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, хто створив образ Клавдії Петрівни, дійсно пішли правильним шляхом, - Портников

неділя, 8 вересень 2024, 15:16

"Несподіваний вир емоцій, які викликав перший концерт 18-річної співачки з Дрогобича, знову засвідчив, як змінюється український культурний простір – і не в бік парадоксальності, а у бік нормальності, схожої з культурним простором будь-якої самодостатн...

США - Україні: ви там тримайтесь, помирайте, а нам страшно, - Зоя Казанжи

неділя, 8 вересень 2024, 14:42

"Чи може найсильніша країна світу залишатися найсильнішою, якщо вона не бажає застосувати силу проти відвертого зла? Чому зло лише посилюється, доки США та союзники бояться ескалації? Єдина країна, яка може дати відсіч - це Сполучені Штати. У них доста...