Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю", - пише політтехнолог Олександр Кочетков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі. А ще й через Білорусь. А ще й з Криму. А ще й висадити десант під Одесою. І взагалі зустрічними ударами перерізати Україну навпіл.

Але недоімперія не має для цього практичних можливостей. Ті приблизно 200 тисяч вояків, яких агресор залучив до своєї армії, проходять навчання, і частина з них буде готова до бойових дій не раніше літа.

Зараз ворог має завдання до літа захопити максимальну частину Донецької області, і командування ЗСУ про це знає. Ситуація там вкрай важка, цього не слід приховувати, але не катастрофічна.

Наша аеророзвідка моніторить ситуацію як мінімум на 50 км за лінією фронту і за кордонами України. Супутникова розвідка наших партнерів контролює всі території поблизу фронту. Для реального наступу на півночі потрібне угрупування щонайменше 25 тисяч. Приховати таке скупчення живої сили і техніки неможливо. Від нашої та НАТІвської розвідки поки що не надходить інформації про підготовку наступу агресора на Суми і Чернігів.

Підкреслюю: поки що. Літом ситуація може змінитися, але про це буде відомо заздалегідь.

На сьогодні є всі підстави вважати, що ми маємо справу з ворожим ІПСО, яке має намір посіяти паніку і завадити нашому командуванню перекидати резерви на Авдіївський напрямок.

До речі, не всі захисні споруди, яки в нас будуються, відповідають необхідній якості. Але як раз у Сумський та Чернігівській областях справи більш-менш прийнятні. І ще: розмови про можливе введення французьких військ у якості польової жандармерії – це саме на той випадок, якщо вторгнення через північ стане реальним".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Куди зникли 70 тіл із корабля в Криму? У РФ бензиновий колапс, на залізниці катастрофа - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 3:25

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо враження чергового судна Чорноморського флоту РФ тральщика "Ковровець", а також пожежі, які спалахнули внаслідок атаки українських БПЛА по нафтопереробних заводах й на військов...

Потери российской авиации и перспективы выдавливания ВКС РФ - Злий Одесит

середа, 22 травень 2024, 2:35

Российская Черноморская флотилия была окончательно выдворена из временно оккупированного полуострова Крым – и это стало безусловной победой Украины в Черном море, которая имеет продолжение уже в вопросе добивания остатков в АРК и перспективы прессинга ...