"Ворог із ганьбою біжить за нами": Хто переконав Путіна відступати на Харківщині

Якраз під час контрнаступу ЗСУ на Харківщині, 9 вересня, російський президент Володимир Путін скликав Раду безпеки, на якій зібралися голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова Держдуми В'ячеслав Володін, заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв, секретар Ради Микола Патрушев, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу, директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін та інші топ-чиновники, які вмовили главу Кремля відступати. Про це розповів російський опозиціонер та політолог Аббас Галлямов, передають Патріоти України.

Він висловив упевненість, що на Раді безпеки Росії точно обговорювали поточну ситуацію на фронті і ухвалювали рішення – намагатися втриматися, ризикуючи потрапити в оточення, або з ганьбою відступати.

Генералітет переконав Путіна в тому, що треба відступати. Звичайно, він не хотів відступати з політичних причин, це очевидно. "Але генерали його переконали, запевнивши, що якщо вони зараз не відступлять, то через тиждень війська опиняться в котлі і все буде у 100 разів гірше", - переконаний Галлямов.

Політолог зазначив, що це засідання прямо ніяк не було пов'язане з питаннями війни, проте насправді чиновники обговорювали, як врятувати ситуацію на фронті і нічого доброго їм вигадати так не вдалося. "Все, що вони придумали, це просто відступати. Російське Міноборони це називає "перегрупуванням", або як сказав Конашенков (генерал-лейтенант Ігор Конашенков, офіційний представник Міноборони РФ - ред.), що "ворог із ганьбою біжить за нами", - іронізує Галлямов.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...