"Ворог хоче буквально стерти столицю України в порох": Таролог попередила киян про велику небезпеку

Російські терористи не хочуть залишити в спокої столицю України і готуються випустити по Києву безліч ракет. Про такий моторошний результат розкладу на картах Таро розповіла експертка у сфері езотерики Яна Тимощук, передають Патріоти України.

"Летітимуть ракети, люди ховатимуться в укриттях. Ворог хоче буквально стерти столицю України в порох", - зробила вона невтішний прогноз.

У такій ситуації тарологиня закликала киян не нехтувати правилами безпеки під час повітряних тривог. Також, на її думку, безпечніше буде перебувати поза межами української столиці, оскільки, окрім ракетних ударів, Києву може загрожувати повторний наступ окупантів з боку Білорусі.

Однак, удари по українській столиці не минуть безкарно для російських загарбників. Тарологиня прогнозує також удари у відповідь, які можуть бути нанесені по Москві та Санкт-Петербургу, якщо ЗСУ отримає потрібну кількість зброї.

Припинення війни, за словами провидиці, можливе лише в одному випадку – після розвалу Росії. Інакше Путін не зупиниться, зокрема, через вплив на нього з боку окультистів. "Вони будуть тільки посилювати свої дії, будуть знущатися. Випадає карта "Верховної жриці", яка говорить про те, що шамани будуть продовжувати свою діяльність", - наголошує вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...