Ворог намагається оточити підрозділи ЗСУ біля двох населених пунктів Донбасу, - DeepState

Російські окупанти мають певні локальні успіхи на фронті, зокрема у Донецькій області. Як повідомляє проєкт DeepState, ворог просунувся біля Піщаного, Стельмахівки, в Іванівці та Красногорівці, зазначають Патріоти України.

"К*цапи намагаються оточити частину позицій Сил Оборони біля Стельмахівки та Піщаного. Північніше останнього населеного пункту противник спробує після оточення вийти на висоти північніше, що дасть їм нові можливості для подальшого наступу на Колесниківку", - зазначають спостерігачі.

Війна в Україні - актуальні новини

9 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по супермаркету у Костянтинівці на Донеччині. Внаслідок обстрілу загинуло 14 людей, поранено 43. Серед загиблих ідентифіковано 2 дітей, тривають експертизи щодо встановлення осіб ще 6 людей, зокрема, ймовірно, однієї дитини.

Минулої доби на фронті в Україні зафіксували 90 бойових зіткнень. Найактивніше при цьому війська РФ наступали на Покровському напрямку. На кордоні з Чернігівською та Сумською областями Росія зберігає військову присутність, повідомив Генштаб ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни просунулися на Покровському напрямку: Окуповано ще два населені пункти Донбасу - DeepState (мапа)

середа, 14 серпень 2024, 23:59

Триває 903-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Російські окупаційні війська просунулися на Донбасі. Про це повідомляє моніторинговий проєкт DeepState, передають Патріоти України. Зазначається, що окупанти мали успіх, перед усім на Покро...

"В Судже Новый Год будут встречать по украинскому времени и с поздравлениями Зеленского": Коваленко порахував динаміку накопичення ворогом військ на Курщині

середа, 14 серпень 2024, 20:00

За тиждень наступу українські підрозділи заволоділи вже 1100 кв км прикордонної території рф та близько 2000 полонених. Патріоти України пропонують ознайомитись з розрахунками та прогнозом відомого військового аналітика Олександра Коваленко щодо розви...