Ворог - не Порошенко, не Зеленський, не будь-який інший українець, а Путін зі своєю сатанинською клікою, - Дмитро Ярош

"Поділюся з вами "сокровенним"... Багато хто з моїх друзів і подруг, як у Facebook, так і в реальному житті, є прихильниками Зеленського, Порошенка, інших реальних та ефемерних діячів... І це нормально", - пише український політик та громадський діяч Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але коли ці люди рвуть одне одному горлянки за своїх "месій" – це виглядає гидко і дико. Це ж під час війни за незалежність!

У нас Україна одна, й іншої не будемо мати ніколи. Невже ви цього не бачите й не розумієте?

Невже ще сотні тисяч українців мають загинути, щоб ви зрозуміли ціну свободи?

Невже ви не бачите, що ворог – не Порошенко, не Зеленський, не будь-який інший українець, а Путін зі своєю сатанинською клікою?

То так, від душі.

Вибачте за емоції!

Ви – мої брати й сестри... Разом – здобудемо Українську самостійну соборну державу!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...