Ворог підняв російський триколор над Нью-Йорком, оборонці України вимушені відступати і з цього міста Донбасу (мапа)

Російські військові підняли свій прапор над навчальним корпусом спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №38 у північно-західній частині Нью-Йорка на Донбасі, передають Патріоти України повідомлення DeepState.

Збройні сили Російської Федерації просуваються у Нью-Йорку Донецької області. За інформацією DeepState, Сили оборони можуть втратити населений пункт у найближчій перспективі.

"К*цапи продовжують просуватися у Нью-Йорку", — йдеться у повідомленні.

Аналітики зауважили, що в мережі зʼявилися кадри підняття російського прапора над навчальним корпусом спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №38, що розташована в північно-західній частині Нью-Йорка.

Російський прапор на школі в Нью-Йорку

У DeepState наголосили, що ці кадри свідчать про погіршення тактичної обстановки в населеному пункті та його втраті у найближчій перспективі.

Український військовослужбовець Станіслав Бунятов з позивним "Осман" повідомив, що в Нью-Йорку ситуація "не дуже". За його словами, окупанти просунулися в північно-західній частині населеного пункту.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що на Торецькому напрямку російські військові збільшили кількість атак до 13. Так, ворог наступав біля Нью-Йорка, Торецька й Північного. Станом на вечір 6 серпня десять боїв завершено, ще три тривають.

Того ж дня у DeepState розповіли, що окупанти просунулися в районах чотирьох населених пунктів на Донбасі. Зокрема, біля Желанного, Нью-Йорка, Залізного і Північного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дронарі підрозділу «Шершні Довбуша» дірявлять дула російських гармат точними влучаннями (відео)

вівторок, 6 серпень 2024, 23:50

Оператори єгерської бригади демонструють воістину снайперську влучність. Відзначилися бійці рота ударних БПЛА «Шершні Довбуша» 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Відео опублікували на каналі роти, передають Патріоти України. Дронарі п...

Ворог підняв російський триколор над Нью-Йорком, оборонці України вимушені відступати і з цього міста Донбасу (мапа)

вівторок, 6 серпень 2024, 23:05

Російські військові підняли свій прапор над навчальним корпусом спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №38 у північно-західній частині Нью-Йорка на Донбасі, передають Патріоти України повідомлення DeepState. Збройні сили Російської Федерації про...