Ворог з перемінним успіхом сильно лютуватиме до 23 березня 2024... Україна переможе Росію у жовтні 2025 року, - астролог

Україна переможе Росію у жовтні 2025 року

На Україну чекає важка весна. Встояти у нерівному бою проти Росії зуміємо завдяки винахідливості та готовності кожного українця включитися до боротьби.

Коли Україна переможе ворога, як вплинуть на перебіг бойових дій нові військові призначення та відсутність допомоги Заходу, журналісту >Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зараз багато хто втратив віру у перемогу, зневірився через кадрові призначення 8 та 11 лютого, - говорить астрологиня. - 8 лютого Зеленський у відеозверненні повідомив, що призначив Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ. Дата для цього була підібрана ненайкраща. Це передостанній день місячного циклу. У такий час не можна починати щось нове. Тому це заважатиме новопризначеному очільнику виконувати його задачі. Але у Сирського сильних гороскоп, він цілком відповідає посаді, але призначення у незручний момент ускладнюватиме його роботу. Маємо бути мудрими, а не починати виступати проти нього й апелювати на те, що народився і навчався у Росії. Його освіта в Росії - це наш ключ до успіху, бо він краще знає внутрішню військову кухню ворога. З 2014 року він зарекомендував себе як сильний і вольовий воїн. Так буде і надалі".

15 лютого і 13 березня спостерігатимемо підвищений рівень агресії з боку ворога.

"Не варто боятися залякувань про чергове вторгнення, - каже астрологиня. - Це буде не наступ, а чергова агресія ворога. До 23 березня з перемінним успіхом ворог сильно лютуватиме. Далі до кінця весни ситуація буде не така гостра. Восени Україна перебирає ініціативу на себе. Все залежатиме від другої половини весни, від того, як все складеться на полі бою. Добре працюватимуть наші партизани. Вони допоможуть нам нищити їхні склади зі зброєю і знайти вигідну тактику захисту.

8 квітня – тотальне Сонячне затемнення. Воно негативно вплине на Росію. Це шанс для України. Битимемо по їхній економіці як ніколи. Знайдемо способи нищити ворога повільно, точково і боляче. У квітні українська армія почне застосовувати нові технології. Від них у ворога не буде протиотрути. Підштовхне до цього винаходу брак зброї та фінансування. Снарядний голод покладе початок новим винаходам".

За словами астрологині, війна триватиме до жовтня 2025 року.

"Я не бачу програшу України. Повномасштабне вторгнення 24 лютого було розпочате у такий момент, коли Україна мала максимальний рівень стійкості: як не битимеш, все одно встоїть. Гороскоп нашої країни свідчить: ворог не зможе досягти своєї мети жодними методами. Згадайте, які орди лізли в усіх боків, а ми вистояли. Зараз у нас ситуація краща. Два роки тримаємося, стоїмо, звільняємо території. Ми зараз точно сильніші, ніж на початку повномасштабного вторгнення, а ворог слабший. Чорноморського флоту вже третини нема", - розповідає Максимова.

Росія вже програла цю війну. Восени 2024 року росіяни на власній шкурі відчує, що таке знаходитися у постійному страху та під обстрілом.

"У другій половині 2024 року ворог буде дбати про захист власної території більше, ніж про напад на нашу, - говорить астрологиня. - Росія втратить імідж сильної військової держави. Це фактично уже трапилося. Напасти на беззахисну країну і не дати їй ради протягом двох років - найкраще свідчення їхньої слабкості й безпорадності. Що чекає на Росію далі? По-перше, Путін не безсмертний. По-друге, Росія не завжди буде у тих територіальних межах, які має зараз. Карта Росії буде перекроєна. Багато територій там забажають незалежності, тому від'єднаються".

За словами астрологині, щоб запобігти чергових витівкам росіян, світ повинен об'єднатися і створити дієву коаліцію проти будь-яких подібних нападників.

"Ті, що існують зараз, вичерпали себе, - переконана астрологиня. - Нам потрібні спільні світові важелі для стримування подібних агресорів. Що має робити кожен українець, щоб ми пережили важкі часи без допомоги або майже без допомоги Америки? Триматися, надихатися тим, що ворогу мало що вдалося, допомагати ЗСУ, як можемо: донатити гроші, купувати потрібні для військових речі, здавати кров, виконувати свої професійні обов'язки ще краще і з більшою віддачою: навчаємо дітей, пишемо програмні коди, водимо транспорт, займаємося торгівлею, печемо хліб, сіємо зерно. Важливо не здаватися, не дозволити собі зневіритися, а винаходити способи нищити Росію, навіть паяючи безпілотники на кухні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...