"Ворог застосовує все, крім ядерної зброї": Комбат штурмовиків - про ситуацію на Авдіївському напрямку

Під час спроб наступу на Авдіївському напрямку російські окупанти застосовують змішану тактику і використовують усю зброю, якою оснащені ворожі підрозділи. Про це розповів у проєкті військових кореспонденток ТСН Наталії Нагорної та Юлії Кирієнко "Спостережний пост" Юрій Федоренко ("Ахіллес"), командир батальйону ударних безпілотників 92-ї окремої штурмової бригади, передають Патріоти України.

За його словами, минулого тижня противник пішов на штурм за підтримки броньованої техніки (БМП, БМД, БТР, танки) - колонами, як на Авдіївці. “Як наслідок - Сили оборони знищили 22 одиниці броньованої техніки противника... Успіху немає, зовсім немає. У нас втрат в Силах оборони не було під час цих штурмових дій противника”, - зазначив комбат.

Після цього, повідомив Федоренко, ворог змінив тактику — затягувався в район накопичення малими групами впритул до позицій ЗСУ і намагався проводити ударно-штурмові дії за підтримки артилерійських засобів.

“Тактика змішана абсолютно. Єдине, що українці мають розуміти і знати – не стільки тактику, яку застосовує ворог, а те, що ворог застосовує все, що в нього перебуває на озброєнні і те, що не перебуває, за винятком ядерної зброї”, - зауважив він.

При цьому, як запевняє військовий, завдяки об'єднаній роботі Сил оборони, українські захисники демонструють достатньо позитивні результати в утриманні позицій, і, за його словами, “фронт об'єктивно не сиплеться". "Я вважаю, що друга лінія оборони буде завершена в найкоротшій перспективі. І це суттєво (в разі, якщо противник десь буде мати успіх) зупинить ворога”, - наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...