"Вороги ввижаються усюди": Росіяни на окупованих територіях України почали перевірку завезених ними громадян Таджикистану

На тимчасово окупованих територіях України окупанти розпочали перевірки вихідців з Таджикистану. Для цього туди відправляють додаткові групи ФСБ, перед якими поставлено задачу проводити "профілактичні бесіди". Так загарбники намагаються убезпечитися від протестів з боку таджиків після катувань "підозрюваних" у нападі на "Крокус Сіті Хол" у Підмосков'ї російськими силовиками. Подробиці розкрили у Центрі національного спротиву, передають Патріоти України.

У ЦНС розповіли, що після теракту у "Крокус Сіті Холі" окупанти на тимчасово окупованих територіях України розпочали масові перевірки цілої етнічної групи. "З початку повномасштабного вторгнення ворог завозить на ТОТ робітників з Центральної Азії й таким чином змінює демографічний склад населення. Проте після масової страти росіян у Москві ФСБ почало перевірку громадян Таджикистану", – йдеться у повідомленні.

Загалом, додали у ЦНС, на тимчасово окупованих територіях нашої держави перебувають близько 100 тисяч вихідців з Таджикістану та Узбекистану. Перевірки, вважають у Центрі, зумовлені страхом загарбників перед можливими "бунтами". "У Москві бояться, що етнічні таджики почнуть бунти через показове затримання їх співгромадянина. Тому наразі в Маріуполь відправляють додаткові групи ФСБ, які проводять"профілактичні бесіди", – йдеться у повідомленні.

У ЦНС скористалися нагодою, аби нагадати окупантам про неминучість відповідальності. "Центр національного спротиву зауважує, що кожен гастролер з ФСБ не буде відчувати себе в безпеці", – зазначили там.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...

Бацька та його шпіц Умка: Хто з президентів приїхав на "парад побєди" у Москві

четвер, 9 травень 2024, 11:59

На "парад перемоги", 9 травня, в столицю країни-агресора Москву приїхали представники країн "третього світу" і собака Олександра Лукашенка - шпіц Умка. Про це повідомляє низка Telegram-каналів, передають Патріоти України. "Почесними гостями на військов...