"Вот никак я не ожидал снова встретиться с тазиком в "премиальном" доме с "премиальной" отделкой на 50-м этаже": Мешканець столиці РФ поскаржився на відключення води

"Вот такой суровый московский «премиум». Небоскреб, технологии, скоростные лифты, плита, кастрюля, тазик...": Москвичі у елітних хмарочосах миються в тазиках.

Хмарочоси "Москва-Сіті" / фото moskvichmag

Житель апартаментів найсучаснішого хмарочоса "Москва-Сіті" Neva Towers поскаржився на те, що йому довелося митися в тазику через планове відключення гарячої води. Про це москвич написав у своєму Facebook.

За його словами, забудовник не попередив його, що в преміум-обробці його апартаментів немає водонагрівача. Його установка також не передбачається. Москвич хотів помитися у фітнес-клубі, який знаходиться в його будинку, але виявив, що там теж відключили гарячу воду.

"І ось ніяк я не очікував знову зустрітися з тазиком в "преміальному" будинку з "преміальною" обробкою на 50-му поверсі", - поскаржився чоловік.

Забудовник порадив мешканцю знайти будівельників, які зможуть провести труби і встановити водонагрівач, однак для цього потрібно буде зруйнувати обробку.

"Ось такий суворий московський "преміум". Хмарочос, технології, швидкісні ліфти, плита, каструля, тазик...» - зазначив він.

Вартість квадратного метра в апартаментах Neva Towers починається від 7 тисяч доларів.

Текст від автора:


"Год назад я купил апартаменты в сити, в башне Нева-Тауэрс. Это самый новый, самый современный небоскреб в Москва-Сити. Застройщик «скромно» относит свой дом к классу «премиум». Вместе с апартаментами я заказал у Застройщика «премиальную» отделку.

Апартаменты хорошие. Высокий этаж, красивый вид. И отделка неплохая: дорогие материалы, двери, сантехника Villeroy & Boch. Все дорого-богато, НО. Выяснилось, что в нашем «премиальном» доме, как и у всех летом отключают горячую воду. Это была бы не проблема, но вот только «премиальная» отделка от «премиального» застройщика почему-то не содержит водонагревателя и даже не предполагает его установку.
И понятно, что горячую воду в Москве отключают везде, но последний раз в моей жизни это вызывало неудобство почти 20 лет назад. Я тогда жил скромно, снимал дешевую квартиру с бабушкиным ремонтом далеко от метро, но все-таки смог себе позволить купить в ашане нагреватель и самостоятельно его установить. Благо, «премиальной» отделки там не было, и все необходимые труды торчали наружу. И вот никак я не ожидал снова встретиться с тазиком в «премиальном» доме с «премиальной» отделкой на 50-ом этаже.
На мой вопрос застройщику: «Как такое возможно и что теперь делать?» - мне порекомендовали найти строителей, и вместе с ними обсудить как мне расхерачить «премиаульную» отделку, чтобы провести трубы и вкрячить куда-нибудь водонагреватель.
К сожалению , в «премиальном» фитнесе, который находится в доме, и в котором, я подумывал иногда мыться, горячую воду тоже отключили.
Вот такой суровый московский «премиум». Небоскреб, технологии, скоростные лифты, плита, кастрюля, тазик...
Олег Торбосов, ты недавно писал, что вы много аппартов продаете в Нева Тауэрс. Вы там предупреждайте покупателей, чтобы тазики с собой при переезде не забывали."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...