"Вражаюча помилка пілота": Віце-маршал британської авіації назвав можливу причину бомбардування Бєлгорода

Випадкове бомбардування Бєлгорода російськими ВПС підкреслило некомпетентність російських пілотів. Таку думку висловив військовий аналітик, віце-маршал авіації у відставці Шон Белл в коментарі Sky News, передають Патріоти України.

"Справжнє питання в тому, як це сталося? У початкових повідомленнях від росіян говориться, що пілот скинув зброю. Ви можете скидати запаси зброї, але коли вони залишають літак, вони залишаються в беззбройному стані і не можуть вибухнути. Це вибухнуло", - сказав він.

Белл зазначив, що в такому випадку бомба повинна була бути випущена. "Отже, пілот неправильно визначив ціль? На відстані 30 миль від ворожої території це здається малоймовірним. Більш імовірно, що пілот тренувався, звикаючи до перемикання і відпрацьовуючи атаки, і випадково скинув бомбу", - припустив аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...