Вражаюча сума: Комбат 65-ї бригади розповів, яку винагороду йому пропонували за тіло дуже відомого окупанта (відео)

Козак-ополченець, російський рецидивіст Олександр Можаєв на псевдо «Бабай», який 2014 року брав участь в окупації Донеччини, загинув минулої осені на Запорізькому напрямку. Ліквідували окупанта бійці 65-ї окремої механізованої бригади. Про це йдеться у сюжеті телеканалу ICTV, передають Патріоти України.

Росіяни намагалися забрати тіло ополченця з поля бою, однак натикалися на спротив українських захисників. Тоді «Морпіху», комбату 65-ї бригади, зателефонували з невідомого номера. За тіло «Бабая» росіяни пропонували винагороду.

«Зателефонував якийсь поважний офіцер з того боку та приголомшив пропозицією. Пропонував за тіло окупанта 100 тисяч доларів», – поділився «Морпіх». За словами комбата, дзвонили двічі. Пропозицію він відкинув.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...