Вражаюче видовище: ССО показали, як штурмували позиції окупантів на одному з островів Дніпра (відео)

Сили спеціальних операцій показали відео бойової роботи захисників України в районі одного з островів на річці Дніпро, де ліквідували п’ять російських окупантів. Про це у четвер, 13 липня повідомило Командування Сил спеціальних операцій ЗС України у Facebook, передають Патріоти України.

ССО зазначили, що під час проведення місії аеророзвідки на одному з островів річки Дніпро вони виявили позиції росіян, а також знайшли невідомий предмет, який суттєво ускладнював роботу дрона. Бійці ухвалили рішення висунутися в зазначений район, знищити особовий склад противника і надалі здобути контроль над островом.

Після ретельного планування бійці з 73-го морського центру спеціальних операцій розпочали свою місію вночі на двох човнах до району острова. Вже на світанку захисники почали штурм позиції окупантів.

Оператори FPV дронів успішно завершили роботу штурмової групи. У відео ССО зазначили, що один безпілотник здатний «вирішити результат операції». «У результаті операції знищено один човен противника і один пошкоджено. Крім того, знешкоджено п’ять окупантів», − додали у ССО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...