Вражений поразками Путін може змінити свої цілі в Україні, - розвідка США

Президент Росії Володимир Путін був здивований провалом своєї армії в Україні. У зв'язку з цим він може знизити свої короткострокові військові цілі. Про це заявила директорка американської розвідки Авріл Хейнс на щорічному форумі національної оборони в Каліфорнії, пише Reuters.

За її словами, Путіна здивувало те, на скільки його війська не досягли більшого.

"Думаю, що він (Путін. – ред.) стає все більш обізнаним про виклики, з якими стикаються російські військові. Але нам досі не ясно, чи має він на цьому етапі повну картину того, наскільки вони (ці виклики. – ред.) є небезпечними… ми бачимо брак боєприпасів, бойового духу, проблем з постачанням, логістикою — цілий ряд проблем, з якими вони стикаються", – сказала Хейнс.

Вона зазначила, що політичні цілі Путіна в Україні вочевидь не змінилися.

Утім американська розвідка вважає, що він, можливо, захоче "тимчасово скоротити свої короткострокові військові цілі з ідеєю, що потім він може повернутися до цього пізніше".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...