У спекотні літні дні втамовувати спрагу можна за допомогою правильних продуктів і страв, наприклад, холодного супу гаспачо. Українська шеф-кухар, екс-суддя шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом цієї традиційної іспанської страви, передають Патріоти України. Що потрібно для приготування?
6 томатів,
1 болгарський перець,
¼ червоної цибулі,
3 огірки,
50 г тостерного хліба,
3 ст. л. оливкової олії,
2 зубчики часнику,
сіль, перець чилі, лимонний сік — на ваш смак.
Помийте овочі та відправте запікатися в духовку болгарський перець (на 20 хвилин), після цього зніміть акуратно з нього шкірку і наріжте шматочками середнього розміру. Також наріжте огірки та цибулю.
Далі бланшуйте помідори, зніміть з них шкірку, а м'якуш наріжте дрібними шматочками. Якщо будете додавати перець чилі, тоді видаліть з нього насіння.
Всі підготовлені овочі відправте в блендер, додайте хліб і перебийте до однорідної маси. Додайте в суп спеції на ваш смак, можна трохи лимонної кислоти та оливкової олії.
Відправте страву на кілька годин в холодильник і можна подавати на стіл.
Смачного!
Гарною новиною є той факт, що російські агенти отримують підозри. Проте важливо не зупинятися на досягнутому та звернути увагу на Верховну Раду, адже там подібних колаборантів дуже багато. Таку думку висловив підполковник ЗСУ, заступник командира 3 ОШБ...
У Запоріжжі внаслідок ракетного обстрілу, який РФ здійснила у суботу, 18 січня, вибуховою хвилею пошкоджений Свято-Андріївський кафедральний собор УПЦ МП. Військовий прокоментував, як "відреагували" представники собору. Про це військовослужбовець ЗСУ С...