У спекотні літні дні втамовувати спрагу можна за допомогою правильних продуктів і страв, наприклад, холодного супу гаспачо. Українська шеф-кухар, екс-суддя шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом цієї традиційної іспанської страви, передають Патріоти України. Що потрібно для приготування?
6 томатів,
1 болгарський перець,
¼ червоної цибулі,
3 огірки,
50 г тостерного хліба,
3 ст. л. оливкової олії,
2 зубчики часнику,
сіль, перець чилі, лимонний сік — на ваш смак.
Помийте овочі та відправте запікатися в духовку болгарський перець (на 20 хвилин), після цього зніміть акуратно з нього шкірку і наріжте шматочками середнього розміру. Також наріжте огірки та цибулю.
Далі бланшуйте помідори, зніміть з них шкірку, а м'якуш наріжте дрібними шматочками. Якщо будете додавати перець чилі, тоді видаліть з нього насіння.
Всі підготовлені овочі відправте в блендер, додайте хліб і перебийте до однорідної маси. Додайте в суп спеції на ваш смак, можна трохи лимонної кислоти та оливкової олії.
Відправте страву на кілька годин в холодильник і можна подавати на стіл.
Смачного!
36-річний співак Іван Дорн зізнався, що спокійно ходить вдома без одягу перед своїм сином Іваном та донькою Василисою. Таким чином музикант почувається набагато комфортніше. Втім, останнім часом дружина все активніше критикує таку поведінку, тому артис...
15 жовтня МЗС Білорусі оголосило, що у М'янмі безвісти зникла громадянка Білорусі, повідомляють Патріоти України з посиланням на БЕЛТА. Зв'язок зі зниклою, за словами її матері, було втрачено 4 жовтня, стверджують у МЗС. Її розшуком нібито займається п...