У спекотні літні дні втамовувати спрагу можна за допомогою правильних продуктів і страв, наприклад, холодного супу гаспачо. Українська шеф-кухар, екс-суддя шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом цієї традиційної іспанської страви, передають Патріоти України. Що потрібно для приготування?
6 томатів,
1 болгарський перець,
¼ червоної цибулі,
3 огірки,
50 г тостерного хліба,
3 ст. л. оливкової олії,
2 зубчики часнику,
сіль, перець чилі, лимонний сік — на ваш смак.
Помийте овочі та відправте запікатися в духовку болгарський перець (на 20 хвилин), після цього зніміть акуратно з нього шкірку і наріжте шматочками середнього розміру. Також наріжте огірки та цибулю.
Далі бланшуйте помідори, зніміть з них шкірку, а м'якуш наріжте дрібними шматочками. Якщо будете додавати перець чилі, тоді видаліть з нього насіння.
Всі підготовлені овочі відправте в блендер, додайте хліб і перебийте до однорідної маси. Додайте в суп спеції на ваш смак, можна трохи лимонної кислоти та оливкової олії.
Відправте страву на кілька годин в холодильник і можна подавати на стіл.
Смачного!
Проговорили про окупацію двох населених пунктів на Дніпропетровщині, чергову брехню, яка принесла неприємні наслідки для наших бійців, втрату майже всього Серебрянського лісництва, а також успішні дії з боку Сил Оборони в районі Лиману. Ворог захопив п...
Міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках, дипломат Павло Клімкін назвав умову, за якої Україна перебуватиме у відносній безпеці, передають Патріоти України. «Ми відчуватимемо відносну безпеку, я наголошую — не абсолютну безпеку. Ми не будемо...