Врятував військовий: Наречена відомого співака розповіла, як їй під авто підклали небезпечний предмет (фото)

Наречена відомого українського співака Іллі Парфенюка – блогерка Сімбочка – шокувала розповіддю, як під їхнім авто заховали небезпечний предмет, передають Патріоти України.

Неприємний інцидент стався у Сумах, де в Parfeniuk був концерт. Після виступу Сімбочка повернулася до їхнього авто, де їм залишили неприємний сюрприз. Зокрема, під колесами лежав гострий предмет, що був захований у порожню пачку з-під сигарет.

Це помітив військовий. Захисник прибрав з-під коліс пристрій та перебував із блогеркою, поки її наречений не повернувся з концерту. До слова, аби небезпечний пристрій ніхто не помітив би, то колесо автівки пробилося б. Це могло ж призвести до різних наслідків.

"Запитаєте що на фото? Це підклали під нашу машину під час концерту. Та ще й заморочився: сховав у порожню пачку з-під цигарок. Дякую небайдужому військовому, який це помітив та охороняв до тих пір, поки Ілля не прийде", - поділилася наречена Parfeniuk.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...