"Все наши доклады искажаются до состояния "все хорошо, все идет по плану": Офіцер ЗС РФ підтвердив, що у Кремлі не знають про реальну ситуацію на фронті

Президент Росії Володимир Путін продовжує із загрозливою швидкістю занурюватись у теорії змови та параноїдальні страхи, пов'язані з НАТО та колективним Заходом. Останнім часом поведінка кремлівського диктатора починає сіяти сумнів навіть серед представників вищого військового командування, яке не ставило питання з першого дня повномасштабного вторгнення в Україну. Про це розповів автор Telegram-каналу "Досье Шпиона", посилаючись на особисту розмову з офіцером ЗС РФ, передають Патріоти України.

Останній, зважаючи на все, пережив справжнє потрясіння після участі в підсумковій колегії міноборони Росії, що відбулася 21 грудня. Цей захід свідомо розділений на дві частини – публічну, доступну ЗМІ, та закриту, яка проводилася для високопоставлених російських офіцерів. Відбувається конференція у режимі закритого внутрішнього конференц-зв'язку (т.зв. ЗВКС).

"Перше, що впадало в око, – ніхріна це не прямий ефір. Більше було схоже на нарізку невдалих моментів, як в американських фільмах. Початок колегії, тільки командування заходить до зали, наступний момент – усі сидять, наступний момент – Путін телепортується за трибуну для виступу. Змонтовано дуже невміло, багато хто вже на це звернув увагу", – передає автор публікації слова учасника зборів.

Далі офіцера обурювала поведінка міністра оборони Сергія Шойгу, який постійно читав із листочка, запинався та плутав терміни. Також чиновник говорив украй швидко, ніби намагаючись швидше закінчити, в результаті вийшла якась нісенітниця.

"Але це все терпимо порівняно з тим, про що говорив сам Путін. Під час свого виступу він через речення повторював фрази "Захід" і "країни НАТО". Він буквально одержимий якимись теоріями змови та справляє враження психічно нездорової людини", – передають враження на платформі "Досье Шпиона".

Після вказаної конференції згаданий співрозмовник помітно засумнівався у правдоподібності цілей так званої спеціальної військової операції. Тим більше, що склад офіцерів, який так чи інакше бере участь у боях, розуміє, що ситуація на фронті зовсім не така, як її бачать і озвучують у Кремлі.

"Судячи з того, що вони говорять, із ситуацією на місцях вони абсолютно не ознайомлені. На якомусь рівні всі наші доповіді про зупинення спотворюються до стану "все добре, все йде за планом", – підсумовує автор розповіді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...