"Все новеньке, але без тротилу": Міноборони РФ постачає своїм військам снаряди без вибухівки (відео)

У спробі вгамувати так званий «снарядний голод» міноборони РФ почало постачати своїм військам боєприпаси, які навіть не вибухають. На це у соцмережах поскаржилися самі окупанти, зазначають Патріоти України.

На підтвердження своїх слів вони оприлюднили відео з розбором одного з таких снарядів, усередині якого не виявилося жодного грама вибухової речовини. «Прийшли ось такі нам снаряди, абсолютно нові. Не вибухають. Перевіряли пір'я, може щось не так летить… Командири лаються: „Та куди ви стріляєте, що у вас таке? Немає розриву“. Ну, почали копати-шукати. Відкручуємо детонатор. Підривники всі, су*а, бл*, нові… Далі розібрали… Х*як, а він порожній. Немає тротилу. Заводи виробники, ви що, с*ки, зовсім ох*їли, бл*?», — обурився російський загарбник.

При цьому, за його словами, таких снарядів у них десятки. «Сталіна на вас немає… З такими снарядами ми тільки в могилу себе заженемо», — додав танкіст, зажадавши розстрілювати відповідальних за постачання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Постачалася раніше до М'янми: У росіян помітили рідкісну техніку, яку виготовляли в Харкові (фото)

субота, 18 травень 2024, 19:30

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що у російських військ в Україні була помічена рідкісна бойова машина МТ-ЛБМШ. Фото техніки Коваленко показав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України...