"Все одно називає мене "маленькою": Даша Астаф'єва розповіла про різницю у віці зі своїм бойфрендом

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва не приховує, що не самотня, однак про свого бойфренда не поспішає багато чого розповідати, а тим більше показувати його, зазначають Патріоти України.

Як пояснила знаменитість, у неї вже був раніше гіркий досвід. Коли артистка починала ділитися подробицями особистого життя, то все йшло шкереберть. Тож нині Даша мовчить про коханого, адже переконана, що щастя полюбляє тишу.

"Зі свого досвіду я знаю, що коли ти починаєш розповідати про особисте життя, починається купа проблем. Завжди з'являються якісь люди-хейтери, які щось знають про твого хлопця. Який він там поганий, бандит, авантюрист, ще щось там. Як кажуть, щастя любить тишу", - розповіла артистка у подкасті Тетяни Гончарової.

Утім, трішки Астаф'єва все ж таки може розповісти про коханого. За словами артистки, бойфренд молодший за неї, однак ця різниця у віці зовсім не помітна. Також співачці подобається, що чоловік не змагається з нею. Даша переконана, що її коханий – це "казковий джентльмен".

"Це перша людина, що вона настільки чемна. Просто якийсь казковий джентльмен. Правильне виховання. Я зрозуміла, що це перший чоловік, який зі мною не змагається. Ні в чому. У нас хоч і різниця у віці, але він завжди каже: "Та куди, ну ти ж маленька!". І це такі слова, що вони тебе одразу ставлять на своє місце", - поділилася артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...