Все перевернеться: Перші вагомі перемоги України на фронті цього року будуть у травні, - тарологиня

Астрологиня-тарологиня Яна Тимощук, яка раніше називала лютий і березень найнебезпечнішими місяцями 2023 року, вважає, що помітні для України перемоги на фронті очікуються з травня цього року, передають Патріоти України.

«Якщо дивитись на аркан диявола, який зараз росія застосовує на нашій землі, то з травня на нас чекають переможні моменти, особливо у липні, серпні та вересні. У нас будуть дуже сильно виражені перемоги на фронті, у тому числі деокупація міст… Ворог максимально концентруватиметься, може влаштовувати якісь підлянки, але нам краще і швидше повертати території з боку Криму», — сказала вона в коментарі «УНІАН».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...