"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України.

Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одному з концертних майданчиків Німеччини. Тож, репертуар Олега відповідно складався з його російськомовних треків.

До того ж співак порозважав росіян на сцені зі славетними путіністами Сєрьогою, Бьянкою, Альоною Апіною та іншими. Також серед запрошених зірок був співак Міша Марвін, який є рідним братом української співачки TAYANNA, і зараз проживає в РФ.

Серед натовпу з росіян можна помітити аніматорів у костюмах чебурашки і крокодила Гени, вовка та зайця з радянських мультфільмів.

Сам Олег Кензов поки не коментував ситуацію та продовжує випускати треки російською за кордоном. При цьому і надалі позиціонує себе як український артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...