Все ще сподівається? Дружина ексчоловіка Ані Лорак дивно відреагувала на появу Мурата в компанії інших жінок

Дружина ексчоловіка зрадниці Ані Лорак Лілія Реус відреагувала на коментарі про їхні стосунки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, передають Патріоти України.

Подейкують, пара вже давно не живе разом. А бізнесмена все частіше почали бачити в оточенні інших дівчат. Так, під одним з дописів Лілі прихильники згадали ситуацію, де Мурат засвітився з іншою жінкою – її копією. І побажали дівчині рухатися вперед і шукати ще кращого для себе чоловіка. Блогерка заінтригувала своєю реакцією. Вона поставила лайк на цей коментар.

"Лілю, ви неймовірно гарна жінка. Ваш колишній може оточувати себе курками, але ваша врода особлива. Тому, як кажуть, дівчинко вперед. Ви достойні справжнього чоловіка! А все решта відкиньте", - написала юзерка.

Однак, позиція дружини Мурата залишається неоднозначною. Бо водночас вона поставила лайк і на інший коментар, протилежний попередньому. Зокрема, ще одна прихильниця написала, що з нетерпінням чекає на возз'єднання з її обранцем. "Ти така красуня! Ми всі чекаємо на ваше примирення з Муратом!", - йшлося в коментарі, який сподобався Реус.

Зазначимо, жоден з подружжя офіційно поки не прокоментував ситуацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...