Все, що вам потрібно знати про впливовість і юридичний геній телеграм-блогера Портнова, - журналіст Іванов

Навряд чи Андрій Портнов настільки "ефективний юрист", як говорили.

Андрій Портнов. Фото: соцмережі.

"Спочатку Портнов кілька років обіцяє повернутися, розкрити корупційні схеми, посадити Порошенка і повернути державі мільярди. Повертається, не розкриває жодної схеми, не повертає жодної копійки, юристи Порошенка сміються з нього", - пише журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тоді Портнов починає переслідувати активіста Стерненка, якого також обіцяв посадити. І теж безуспішно. Це все, що вам потрібно знати про впливовість і юридичний геній цього телеграм-блогера. В умовах демократії він не ефективний. Йому б Путіна в ідеалі. Або принаймні Медведчука з Януковичем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...