"Все тільки починається". Арестович розповів, скільки військових аеродромів залишилося у окупантів у Криму

У тимчасово окупованому Криму наразі є 5 аеродромів, які може використовувати Росія. Усі вони - потенційні мішені. Про це повідомив радник глави ОП в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live", передають Патріоти України.

"У Криму залишилось ще 5 військових аеродромів, на яких є авіація противника. Вони всі є потенційними мішенями, як і Чорноморський флот РФ", - сказав посадовець.

Арестович також наголосив, що на півострові "все тільки починається". Радник глави ОП зазначив, що Україна завжди була впевнена у своїй перемозі.

"І в не особливо розумних російських громадян, і "ура-патріотів" уже починають закрадатися сумніви, що війна може закінчитись не так, як їм обіцяли. І в найближчі дні у них буде дуже багато приводів у цьому переконатись", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...

​Генштаб показав удари ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 21:19

Генштаб оприлюднює кадрі ударів ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму, передають Патріоти України.«У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово о...