"Все тільки починається": Експерт дав оптимістичний прогноз щодо звільнення України від загарбників

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко відзначив правильну стратегію Генштабу і офіційних осіб, повідомляти про просування і звільнення з затримкою за часом. Він упевнений що звільнено вже не тільки село Сторожове, чисто логічно, але не час, передають Патріоти України.

"Діють СОУ невеликими мобільними штурмовими групами, на бронеавтомобілях, або легкоброньованій техніці, що говорить і про те, що це не основні ударні сили. Загалом, назвемо це так, розвідка боєм на максималках з перевиконаними завданнями", - написав Коваленко.

Коваленко вважає, що звільнення Сторожового лише підтверджує припущення щодо руху вздовж річки Мокрі Яли по обох берегах.

"Це дозволяє, з урахуванням "інших рухів" окупантам створювати загрозу "цікавого положення" і мотивує їх негативно наступати раніше прямого контакту. З усього вищевикладеного і без урахування ще четвертого і п'ятого моментів, які вам не сильно будуть цікавими, та й озвучувати які не слід, можна зробити вельми очікуваний висновок - все тільки починається", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...