"Все знає єдиний Бог": Жадан зізнався, чим його вразив Буданов (відео)

Очільник ГУР МО України Кирило Буданов вразив українського письменника Сергія Жадана тим, що під час розмови для "Радіо Хартія" був "нешаблонним і живим". Про це Жадан написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Він процитував слова очільника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова: «Все знає єдиний Бог», - говорить Кирило Буданов, і як із ним не погодитись? Раптом хто не чув - послухайте нашу розмову: вийшло, як на мене, щиро і нешаблонно".

Він закликав аудиторію повністю ознайомитись із відео, зауважив, що там очільник ГУР "нешаблонний і живий": "Власне, очільник ГУР тут нешаблонний і живий. Як і належиться головному розвіднику".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

Атаку на нафтобазу у Воронезькій області здійснила СБУ - джерело

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 14:51

Служба безпеки України за допомогою безпілотників уразила нафтобазу у Воронезькій області в ніч на п’ятницю, 4 жовтня. Про це NV повідомило джерело у Силах оборони, передають Патріоти України. Як розповів співрозмовник видання, цієї ночі дрони СБУ разо...