Всесвітньо відомий астролог, який спрогнозував дату початку війни в Україні, назвав терміни її завершення

Знаменитий індійський астролог Пандит Інду Шекхар Шарма, який ще у 2020 році передбачив війну в Україні, припустив, що повномасштабний військовий конфлікт триватиме до середини березня. Пророцтва були опубліковані виданням Newstracklive, передають Патріоти України.

Як відомо, астролог Пандіт Інду Шекхар Шарма ще 2020 року передбачав, що серйозна війна може статися в Європі наприкінці лютого. "У період з 26 лютого по 7 квітня 2022 року присутність Сатурна і Марса в Козерозі призведе до війни. Це може порушити мир у всьому світі", - йшлося у пророцтві астролога.

За словами Шарми, війни завжди відбуваються через присутність двох планет, включаючи Сатурн та Марс, у сузір'ї Козерога. В одному із передбачень астролога також зазначено можливі терміни завершення повномасштабного конфлікту.

Шарма припустив, що війна в Україні може тривати до середини березня. Проте, якщо США та НАТО не втручаться у ситуацію - конфлікт може надовго затягнутися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...