Всі єрмаки, подоляки, татарченки, арестовичі шукатимуть аргументи: ОП взяв додаткові 20 днів для підготовки відповіді на запит про те, на яких підставах Левченко працює у Зеленського, - журналіст

Підкажіть хто небудь президенту: "Я не хотел, она сама!"

Офіс президента взяв додаткові 20 днів для підготовки відповіді запитання про те, на яких підставах Марія Левченко, яка є помічницею Зеленського, працює з ним без офіційного оформлення в Офісі президента. Про це у фейсбуці написав журналіст Дмитро Репелянчук, зазначають Патріоти України.

"Сенсація дня! Офіс президента… взяв додаткові 20 днів, аби відповісти на наш запит – на яких підставах Марія Левченко працює помічницею президента і чому вона офіційно отримує зарплату лише в ТОВ "Квартал-95". Це все", - відзначив журналіст.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував "розборки" з поліцейськими на блокпосту в Краматорську.

Після цього глава МВС Денис Монастирський заявив, що ініціюватиме дисциплінарне провадження щодо дій Гогілашвілі. На цей час його також буде відсторонено від посади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...