Всі, хто перехворіє сам на ковід чи матиме хворих родичів, зненавидять владу Зеленського, - політтехнолог Голобуцький

В підсумку майже кожна родина тяжко ненавидітиме "віп-хворих", котрі мали все те, чого не могли мати вони.

"І до теми довіри до влади, "влада повинна бути чесною з народом", "щоб простий вчитель жив, як президент, а президент, як вчитель" та інших штампів з президентської кампанії Голобородька", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"26 березня (це якраз в промові про "100 тисяч масок і ПЛР-тестів, що прямо зараз летять з Китаю") Зеленський розповідав, що в нас тут не совок, не буде ніяких люксових палат і віп-відділень. В підсумку Зеленський - у Феофанії. Навіть президентський штандарт привезли - бо хто ж без нього впізнає шостого президента?

6 листопада Степанов казав, що лікарня - не санаторій, щоб без тяжких симптомів госпіталізуватись. Самоізолюватись 80% краще вдома. А за 4 дні Зеленський переїхав до Феофанії, звідки бадьоро пише відосикі, що в нього цілком добрий стан, ніяких важких симптомів.
Зекоманда позбирала всі штампи "поганої влади", які тільки знайшла. Вони могли завезти обладнання до резиденції Зеленського? Могли. Вони могли просто поставити на чергування попри резиденцію обладнану машину "швидкої" (бо все одно вже весь Київ в курсі: ковідних місць в лікарнях немає, якщо звільняються, то 1-2, тобто, "швидким" просто нема куди везти хворих, навіть тяжких)? Могли. Вони могли з таким же ефектом писати відосикі про самоізоляцію з кабінету в резиденції? Могли. Ще й з окремою реплікою "не хочу займати обладнане місце в лікарні замість тих, кому воно життєво важливе".
Прості кроки, котрі цілком убезпечили би Зеленського, якщо він аж так переймається своїм здоров'ям. Навіть не йдеться про якісь організаційно складніші піар-акції на кшталт "відкрити Феофанію для тяжко хворих на ковід дітей до 7-х/ старших людей після 75-х / хворих з тяжкими супутніми захворюваннями, зокрема онко". Нехай би. Для них це дійсно надто складний рівень.
Але елементарно не втриматись від дій. От просто не робити нічого: "захворів - сиди вдома!". Не подужали.
І завдали ще одного потужного удару по власних рейтингах. Бо якось не врахували: перехворіють якщо не всі, то значна частка виборців. І точно кожен виборець зіткнеться з коронавірусом у власній родині і складнощами (а головне - захмарною ціною) його лікування, складністю потрапити до лікарні, зробити аналіз тощо. В підсумку майже кожна родина тяжко ненавидітиме "віп-хворих", котрі мали все те, чого не могли мати вони самі чи родичі, хворі на ковід.
Тобто, грубо кажучи, прогноз звучатиме так: "всі, хто перехворіє сам на ковід чи матиме хворих родичів, зненавидить владу Зеленського". Неприємно, але десь так і виглядатиме реальність. Тим більше, що грошей на лікування в людей ставатиме чимдалі менше - в тому числі через локдаун, запроваджений владою".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Більше шкоди, ніж користі: Тактична ядерна зброя росіян не буде ефективна на полі бою, - військовий експерт

вівторок, 7 травень 2024, 13:15

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що РФ не наважиться на застосування тактичної ядерної зброї на полі бою, передають Патріоти України. "Застосування тактичної ядерної зброї має невеликий радіус ураження. Тобто повне ураження 25 кілотонн буде д...

Для ЗСУ є непогані новини по Серебрянському лісництву, - військовослужбовець "Гвардії наступу"

вівторок, 7 травень 2024, 13:03

На напрямку Серебрянського лісництва (Луганська область) є досить непогані новини, там ворог поніс "деякі втрати". Про це сказав військовослужбовець "Гвардії наступу" Олександр Мамай в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. Він зазначив, що за...