"Всі мають займатися своєю справою": Ярош озвучив свій прогноз, коли закінчиться війна

Командувач Української добровольчої армії, екслідер "Правого сектору" Дмитро Ярош розповів, коли, на його думку, Україна закінчить війну. Про це він сказав в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній на "LB live", передають Патріоти України.

На його думку, в 2024 року потрібно думати не про звільнення нових територій, а про перехід до активної стратегічної оборони і максимального виведення особового складу ворога з боєздатного стану.

На питання про те, коли війна закінчиться нашою перемогою, Ярош відповів так: "Перемогу я очікую. Дасть Бог, може, вона і в 2024 році буде. Все може скластися. А може буде в 2027 році. Я не знаю. Але кожен на своєму місці повинен робити все, щоб ця перемога відбулася, це однозначно. Воїни повинні знищити максимальну кількість ворогів, у тилу повинні виготовити максимальну кількість озброєння та боєприпасів. Всі мають займатися своєю справою і тоді перемога буде обов'язково".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...