"Всі попередні роки Росія, котра розв'язала кілька кривавих війн, як спонсор тероризму була показово не поміченою", - Олена Кудренко

"Наразі існує статус "країна - спонсор тероризму". Сюди до сьогодні відносилися Північна Корея, Сирія, Куба та Іран. І всі попередні роки Росія, яка розв'язала кілька кривавих війн, нехай і неоголошених, як спонсор тероризму була показово не поміченою", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я так розумію, що наша країна ділиться на тих, хто вважає НАТО обов'язковим для нас кінцевим результатом, і тих, хто досі вважає цей союз нам не так вже і потрібним. Бо там емоції щодо "я нікогда нє хожу в гості бєз пріглашенія", чи як там було сказано лише кілька років тому? (А війна вже йшла, не забуваємо).
Ок. У мене вони теж є, але навідміну від "гаранта", я розумію, що для того, щоб тобі відчинили, тобі треба було продовжувати туди йти, причому не з пустими руками. Це не наш союз - це союз інших країн. Вони хазяї - ми гості, тому вести себе як халявщики точно не варто було.
Але ж. Той факт, що Росія не була досі розцінена як країна-спонсор тероризму, а отже не були зроблені попередні висновки щодо того, хто ж у світі агресор - це не тільки наша вина. Я особисто теж ображена, що нас недооцінили після розвалу совка та відібрали у нас ядерну зброю. Де ж ваше вміння аналізувати? Хто ваші спеціалісти по кожній з країн, що вони вам про них розповідали, за що отримували посади та гроші? Хто ваші експерти, історики?
Союзи потрібні задля захисту від агресії, а ще більше - задля недопущення її початку на територіях тих, хто в цей союз об'єднався.
Від кого забігла в НАТО Фінляндія? Від Куби? Від Північної Кореї? А Швеція? А та ж, прости Боже, Угорщина? Від Сирії? Чи від Ірану?
Начебто зрозуміло, що тепер від Росії (не Угорщина, інші). Хоча й Угорщина була би згвалтована "русскім міром", бо їм, росіянам, байдуже на твою лояльність. Тобто тут з якого боку подивитись - і ми винні в тому, що дійшли до дверей з простягнутою рукою, і тепер соромно. Але ж і вони вигодували монстра, для боротьби з яким і потрібен цей оборонний союз, принаймні Європейському континенту точно. Для всіх нас саме Росія є очевидним агресором.
Просто визначати агресорів потрібно вчасно.
Всім.
І нам також, безперечно. Але ми вже платимо за це надвелику ціну".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького