"Вся надія на Чейна та Стокса": Російський журналіст озвучив прогноз розпаду РФ

Все, що відбувається в Росії в останні сто з гаком років – це розпад Російської імперії, який ще не закінчився.

Правління Володимира Путіна в Росії може бути довічним; після нього держава Росія зникне в її сьогоднішніх кордонах. Такий прогноз висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

Говорячи про відхід Путіна від влади, він нагадав, як із влади пішов Йосип Сталін. "Надія на панів Чейна і Стокса – це дуже серйозна надія", – зауважив він, маючи на увазі так зване чейн-стоксове переривчасте дихання, яке спостерігалося у Сталіна за лічені хвилини до смерті. "Саме так, як ми пам'ятаємо, закінчилося правління Сталіна. Варіант, що саме ця доля спіткає путінське правління, існує", – сказав журналіст.

За його прогнозами, після цього "одним із найсерйозніших варіантів буде зникнення країни під назвою Росія в нинішніх її географічних межах". Яковенко пояснив: "Це варіант досить серйозний, тому що насправді все, що відбувається в Росії в останні сто з гаком років – це розпад Російської імперії. Починаючи з 1917 року це головний, основний процес. Він триває і сьогодні. Є всі підстави вважати, що цей процес є незворотнім".

Журналіст уточнив: мова йде не лише про "зникнення імперської політики, яке має відбутися, тому що Росія є останньою імперією на землі", але також про географічні кордони держави. "Можливо, єдине вирішення цієї проблеми – зміна цих кордонів", – сказав він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...