Вся решта влади викручується, як може, аби зберегти Зеленського як джерело суто позитивних новин, - політтехнолог Голобуцький

Президент говорить про 8000 кожному ФОПу, що закрився через карантин, – інші говорять про насування проблем з соціальними виплатами.

"Локдаун на свята таки буде – як я й говорив вже протягом майже місяця. От тільки його запровадження супроводжується такими хитрими танцями з бубном... Зеленський випромінює чистий позитив. Вся решта влади викручується, як може, аби зберегти Зеленського як джерело суто позитивних новин – але варіантів дій насправді небагато, тим більше як для настільки некомпетентної влади. Хтось компетентніший мав би ширше поле для маневру, а тут лишається дійсно хіба локдаун. При тому повний", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але і тут прагнення вберегти імідж Зеленського робить з Зе-команди хірурга-гуманіста, що ріже хвіст кавалками. При тому без наркозу – бо нема. Спочатку йшлось про два тижні карантину вихідного дня, потім про місяць. Потім про частковий локдаун. Потім про локдаун в окремих містах. Потім про локдаун до середини січня мінімум. Тепер «велюровий» Тищенко заговорив і про повну зупинку громадського транспорту на вихідних.
Зеленський говорить про 8000 кожному ФОПу, що закрився через карантин – інші говорять про насування проблем з соціальними виплатами, порожню держскарбницю, величезні борги і нульову ймовірність отримати транш від МВФ в найближчі місяці.
Плюс анонсовано зростання цін на електроенергію. А платити людям і так нема чим. Тобто, насувається криза неплатежів. Взимку. І про «канікули комунальних платежів» ніхто не казав.
Люди вже помалу почали вимагати продуктових пайків від держави – бо родини годувати чимось треба, а роботу чи заробіток втрачає чимдалі більше громадян. Є шанс, що з локдауну цей склад влади вже не вийде – бо вже січні по Україні розгорнуться "Марші порожніх каструль".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...