"Всю колонну спалили... Мы, с*ка, может вообще не за тех воюем, может наши с другой стороны?": Окупант скаржиться на велетенські втрати, мафію, дефіцит всього необхідного, - перехоплення ГУР

Окупант з 70-го гвардійського мотострілецького полку подзвонив своїй мадам і плачеться на нестерпні умови та великі втрати під Донецьком. Про це повідомляється на сторінці ГУР МО України.

"Ми тут сидимо, під носом у ЗСУ. У нас нічка була – жах", – сказав росіянин.

Окупант поскаржився, що їхні позиції обстрілювали з БТР та артилерії. Його знайома у відповідь заявила, що, скоріш за все, це підійшло "підкріплення із НАТО".

"Звичайно, а ти чула, що у Вугледарі нашу колону розбили? Цілу колону спалили, цілі танки підбили, там стільки наших загинуло. Як в Афганістані чи Чечні", - поскаржився росіянин.

Військовий РФ додав, що особового складу стає дедалі менше, а його підрозділ кожен день зазнає втрат. Також він заявив, що жодні тепловізори до нього не надійшли, їх просто забрали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Послу Залужному доведеться переналаштуватися в Британії, є десятки непростих питань - Клімкін

неділя, 12 травень 2024, 13:14

Дипломат, міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках Павло Клімкін в ефірі Radio NV поділився своїми очікуваннями щодо роботи колишнього головнокоманувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного послом у Великій Британії, передають Патріоти України. «...

Після роботи ППО: У Бєлгороді обрушився під'їзд 10-поверхівки (відео)

неділя, 12 травень 2024, 12:45

У російському Бєлгороді у неділю, 12 травня, обрушився під'їзд житлової багатоповерхівки. У цей час у місті була оголошена ракетна небезпека, також повідомлялось про роботу ППО, передають Патріоти України. Фото та відео руйнувань публікують місцеві тел...