"Всю Украину превратить в "санитарную зону": Пропагандист Кремля відверто висловився щодо справжньої мети "СВО" (відео)

Російський пропагандист Сергій Мардан знову висунув ідею про повну ліквідацію України, запропонувавши перетворити її територію на "санітарну зону", непридатну для життя. Про це повідомляє український журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі, передають Патріоти України, та продовжує:

У своїй авторській програмі на телеканалі "Соловйов Live" він зловтішався з приводу масованих обстрілів України, натякаючи на те, що тактику знищення критичної інфраструктури продовжать. Пропагандист заявив, що Україна планомірно перетворюватиметься на "санітарну зону" - без електрики, мостів, доріг, залізниць. У таких умовах великі міста не зможуть підтримувати життєдіяльність, люди тікатимуть потоками, інфраструктура буде зруйнована.

"А що буде далі? А це ми цілий тиждень бачимо, що буде далі. Далі вся Україна методично перетворюватиметься на "санітарну зону".... Це територія війни. Це місцевості, де немає електрики, де розбиті мости, транспортні розв'язки, де не ходить залізниця. Де великі міста не в змозі підтримувати нормальну життєдіяльність, тому що там не працює водопостачання, каналізація, не працює МНС, не працюють нормально лікарні. Це місця, звідки йдуть люди потоком", – заявив Мардан.

Такий цинічний заклик до геноциду не є новим для Мардана. Як відомий Z-фанат, він неодноразово виступав із підбурювальними заявами, прославляючи російське вторгнення та поширюючи дезінформацію про війну. Саме Мардан пропонував поміщати українських вчителів на окупованих територіях до "локального ГУЛАГу", якщо вони не погодяться співпрацювати з російською владою.

У свою чергу російська влада продовжує виправдовувати свої звірства в Україні, стверджуючи, що їхньою метою є "демілітаризація та денацифікація" країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...