"Всьо для родіни, всьо для пабєди!": Американці з'ясували, навіщо на дахи багатоповерхівок Москви затягли системи ППО

Кремль активізував свої зусилля з підготовки населення Росії до затяжної війни проти України. Саме з цією метою в Москві останніми днями встановлюють системи протиповітряної оборони, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Кремль, імовірно, розгорнув системи ППО в Москві, щоб створити нову "картинку" війни, яка стала небезпечнішою для російського суспільства. Таким чином окупанти намагаються посилити інформаційні операції з підготовки населення до затяжної війни та до подальших жертв", – сказано в повідомленні.

Така демонстрація систем ППО, на думку експертів ISW, може бути також частиною кампанії з просування низки аналогій із бойовими діями часів Другої Світової війни, коли засоби протиповітряної оборони встановлювали безпосередньо по всій російській столиці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...