"Встає волосся дибки": Скабєєва шокована тим, що оборона окупованого Криму для українців, "як на долоні" (відео)

Можливості військової розвідки США, якими в рамках союзницьких домовленостей користується, зокрема й Україна, викликають паніку у прихильників кремлівського режиму.

Напередодні контрнаступу ЗСУ, який очікується вже найближчими тижнями, на російських федеральних каналах почали ставити питання, а чи здатна їхня армія щось цьому протиставити.

Зокрема, пропагандистка Ольга Скабеєва була в шоці, дізнавшись, що американські супутники бачать буквально всі приготування, які здійснює РФ для організації оборони окупованого Криму.

«Там зверху видно все. Де окопи, де рови, де „зуби дракона“ стоять. У людини недосвідченої волосся дибки. Інакше кажучи, американці все бачать! А якщо так, то, значить, і українці! У цьому сенсі, як влаштовувати оборону, коли все взагалі, як на долоні?» — поскаржилася вона, усвідомивши всю серйозність для РФ ситуації, що склалася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...