Встав із ношів та намагався втекти: Як дрон ЗСУ "зцілив" пораненого окупанта (відео)

Оператор українського безпілотника чудесним чином «зцілив» пораненого російського загарбника. Відповідне відео опублікував у себе в Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

На ньому видно, як евакуаційна група окупантів тягне на ношах свого поплічника, однак, коли дрон ЗСУ скидає поруч із ними гранату і всі розбігаються, поранений також несподівано підіймається на ноги і намагається втекти.

Ще одним цікавим епізодом цього відео є спроба одного з воєнних злочинців вимолити в українського оператора пощади, хоча своєї зброї брехливий окупант так і не склав. Підсумком такого необдуманого рішення всидіти відразу на двох стільцях стала його ліквідація.

«Російський солдат намагався тиснути на жалість, благаючи про пощаду український дрон. Але при цьому навіть не додумався зняти і відкинути автомат, піднявши руки вгору. Місяць тому у схожій ситуації наш аеробомбер виявив милосердя (друге відео), давши шанс окупанту здатися у полон. Однак той утік і сховався у ворожому окопі, підписавши таким чином смертний вирок своїм товаришам», — зазначив Бутусов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...