Втекла із пляжу, побачивши журналістів: Юлію Тимошенко підловили на відпочинку в Дубаї (фото, відео)

На фоні скандалу з таіландським воєжем Миколи Тищенка, попутно підмокає і Леді Ю, котру хоч і не виженуть зі "Слуги народу". Однак моральний осад на фоні публічної принциповості слуг Зеленського може підпортити імідж полум'яній перманентної опозиціонерки

Юля, а як же робота, війна та Україна без тебе?

Народний депутат, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ). Про це йдеться у розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п'ятизіркового готеля "Kempinski" на насипному острові Палм-Джумейра. За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники.

Залишаючи помешкання, лідерка "Батьківщини" з обережності сідає в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу. Тим не менше, журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

За інформацією джерел УП, через п'ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва. Співрозмовники УП у бізнесових колах повідомляють що родина доньки політикині переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи.

Також два місяці назад УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі "Kempinski" у Відні, коли лідерка "Батьківщини" приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...