Втрати вже вимірюються десятками 200-х: Ракетний удар по окупантах біля Маріуполя потрапив на відео

Рух спротиву Маріуполя підтверджує удар по базі російських окупантів у селищі Юр'ївка Маріупольського району. Про це повідомляє у Telegram радник мера міста Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Проліт ракети потрапив на камеру очевидців. На кадрах чути звуки, імовірно, вторинної детонації. "Глянь, як палає!" - ділиться одна з дівчат на відео.

Водночас Андрющенко повідомляє про "вивантаження трупів росіян" в сусідньому Нікольському - у будівлі, де окупанти зробили собі "барліг".

"Поранених окупантів з Юр’ївки та Нікольського починають завозити в лікарню інтенсивної терапії (№2 на 17 ЖМР). Готуються "уплотнять" цивільних через велику кількість. "Потерь нет" та "ППО збила усі ракети" заграли новими кольорами", - ділиться Андрющенко.

У Telegram "Спротив Маріуполя" партизани заявляють про перші двадцять "двохсотих" окупантів в Юр’ївці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...