Вулиці перетворилися на річки: Вінницю накрили потужна злива і град (фото, відео)

Не обійшлося і без інцидентів - в результаті падіння дерев пошкоджено два автомобілі. В одному з них перебувала жінка, яка, на щастя, не постраждала.

В другій половині дня вівторка, 25 серпня, Вінницю накрила потужна злива, яка супроводжувалася градом і поривами штормового вітру. Вінничани публікують кадри наслідків негоди в соцмережах, передають Патріоти України.

У центрі Вінниці на проїжджій частині дороги через велику кількість води утворилися великі калюжі, а на деяких вулицях вітром повалило старі дерева на дорогу.

За інформацією ДСНС у Вінницькій області, рятувальники надають допомогу по відкачуванню води на території приватних домогосподарств на вулицях Бевза, Володарського та Брацлавській. Також на вулицях Некрасова, Келецькій, Пирогова, Князів Коріатовичів та Немирівському шосе прибирають повалені дерева.

Не обійшлося і без інцидентів - в результаті падіння дерев пошкоджено два автомобілі. В одному з них перебувала жінка, яка, на щастя, не постраждала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...