Вважають, що накопичили достатньо сил: Росіяни розпочали активний штурм українських позицій у Курській області, - DeepState

Ситуація на лівому фланзі українського угрупування у Курській області погіршилася, російські війська розпочали активні штурмові дії. Про це йдеться у повідомленні аналітичного проєкту DeepState, передають Патріоти України.

Росіяни розпочали активні штурмові дії, переправивши бронетехніку спочатку через ріку Сейм, а потім і через дрібніші річки.

Фахівці проєкту DeepState також зафіксували рух броньованої колони росіян з Коренєво у напрямку Снагості, а також активні бойові дії там.

"Ще один удар відбувся з Кореньово, яке втратили нещодавно (ЗСУ.- ред.), на Снагость".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ просунулись у трьох селах під Покровськом, місто під вогневим контролем російських загарбників, - DeepState (карти)

середа, 11 вересень 2024, 9:09

Українським військовим довелось відступити в полях поблизу Селидового, стверджують аналітики DeepState. Згідно зі звітом Генштабу, на цьому напрямку зросла кількість штурмів ЗС РФ, передають Патріоти України. . Підрозділи ЗС РФ продовжують тиснути на ...

Переламна осень: Євген Дикий оцінив, коли і чому може закінчитися війна

середа, 11 вересень 2024, 8:58

Навіть за умови оголошення нової хвилі мобілізації, Росія навряд зможе довго продовжувати бойові дії, заявив в ефірі "24 Каналу" військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий, передають Патріоти України. "Я не буду брехати, що нам залишилося 2-3 тижні. Н...